Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 -

Ο Γιώργος Λαμπάτος επέστρεψε σπίτι του με πι μετά το χειρουργείο και απευθύνει νέα έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή με δάκρυα στα μάτιαΟ Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα «για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε και για το χειρουργείο στο ισχίο του, στο οποίο υπεβλήθη. Ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, υποβοηθούμενος από ένα πι, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από τη δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία κατάσχονται χρήματα από τον έναν ηθοποιό για να πηγαίνουν στον άλλον ως αποζημίωση.

«Έφτασα μέχρι το έσχατο σημείο, όπως σας είχα πει άλλωστε. Εσείς με προλάβατε, δηλαδή, πριν τον γκρεμό και τώρα αφού κατάφερα πλέον να γυρίσω στο σπίτι μου και να είμαι και καλά… Όπως θα μπορείτε να δείτε, σιγά σιγά γύρω μας έχουν αρχίσει να αλλάζουν τα πράγματα, ξεκινώντας από το ενδιαφέρον το δικό σας και κατόπιν του ενδιαφέροντος ολόκληρου του κόσμου. Πέρασα πολύ πόνο, γιατί εκτός από τον ψυχικό πόνο είχα και τον σωματικό», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος σε δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λαμπάτος κάλεσε ξανά τον Μάρκο Σεφερλή να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να μην κατάσχονται χρήματα από τον ίδιο (τα οποία φτάνουν στον παραγωγό κατόπιν δικαστικής απόφασης).

Ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια τόνισε: «Είναι το μόνο μελανό σημείο αυτή τη στιγμή, που με εμποδίζει από το να ξεκινήσω ξανά την καινούργια μου ζωή και να ορθοποδήσω. Να ζητήσω συγγνώμη από τον Μάρκο, γιατί εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του. Είπα κάποια λόγια, τα οποία ήταν μια κραυγή απελπισίας. Ήθελα να τους τονίσω, ας πούμε, ότι και εγώ είμαι εδώ πέρα, ρε παιδιά! Γιατί δεν χρησιμοποιείτε και εμένα; Σαν παράπονο ήταν… Ούτε πιστεύω ότι θα φτάσει εκεί πέρα, ούτε έχω κανένα θέμα αυτή τη στιγμή με τον Μάρκο και άμα τον δω, θα τον φιλήσω -και την Έλενα Τσαβαλιά, που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και τους αγαπώ κιόλας, γιατί δεν έχω κακία για τους ανθρώπους».

Τέλος, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Ήθελα να τον παρακαλέσω να κάνει μια ανάκληση αυτού του θέματος, γιατί δεν παίρνει τα λεφτά, αλλά τα αφήνει εκεί πέρα. Απλά να τα παίρνω και εγώ, γιατί για εκείνον δεν είναι τίποτα τα τρία κατοστάρικα, για μένα όμως είναι… Ήταν μισός χρόνος ενοίκια. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, γι’ αυτό ζητώ συγνώμη, παραδέχομαι κάποια λάθη που έκανα. Ίσως θα έπρεπε να βρω έναν άλλον τρόπο να τονίσω την ύπαρξη μου, ας πούμε, και να πω αυτό που ήθελα να πω».