Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο Epsilon



Στην οικογένεια του Epsilon ανήκει πλέον ο Δημήτρης Μιχαλέλης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Εpsilon.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης ήταν μέχρι πρόσφατα στη θέση του διευθυντή σύνταξης της Real News ενώ έχει περάσει από σημαντικές θέσεις σε κανάλια και εφημερίδες.

Μεταξύ άλλων- έχει διατελέσει διευθυντής στον Alpha και Γενικός Διευθυντής στην ΕΡΤ.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός Εpsilon TV καλωσορίζει το Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη νευραλγική θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης έχει εμπειρία και μακρά προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις, τόσο στη Δημόσια Τηλεόραση, όσο και στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ, παράλληλα, έχει σημαντική διαδρομή στην ηγεσία εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.

Με τη συγκεκριμένη επιλογή συνεχίζεται με τον πλέον δυναμικό τρόπο η προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV να ενισχύσει ουσιαστικά τον τομέα της Ενημέρωσης και να καθιερωθεί ως “σημείο αναφοράς” στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.»

Συνεπώς πλέον αναμένουμε να διαμορφωθεί το πλήρες τοπίο της ενημέρωσης όσον αφορά τον πυρήνα. Τον παρουσιαστή ειδήσεων και τον παρουσιαστή ενός talk show που θέλει το κανάλι να εντάξει στο πρόγραμμά του. «Αν δεν καταλήξουμε στο Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων δεν μπορούμε να επιλέξουμε ούτε παρουσιαστή για το κεντρικό δελτίο ούτε τους ανθρώπους που θα αποτελούν την… ενημέρωση», είχαν δηλώσει Άλκηστις Μαραγκουδάκη και Τζώνη Καλημέρης, στη συνέντευξη τύπου πριν σχεδόν ένα μήνα.