Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Αντώνης Ρέμος αναβάλει τη συναυλία του λόγω εθνικού πένθους



Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης και η επιχείρηση του Nammos αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν την προγραμματισμένη αυριανή συναυλία που θα γινόταν και μαζί με τον Έλληνα καλλιτέχνη θα συμμετείχε και ο Αιγύπτιος τραγουδιστής Amr Diab.

Ωστόσο μέσω ανακοίνωσή της, το Nammos ανέφερε πως όταν πραγματοποιηθεί η συναυλία, σημαντικό μέρος των εσόδων της θα διατεθούν στους πληγέντες από  την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική.

Η επίσημη ανακοίνωση του Νammos

Η επιχείρηση NAMMOS RESTAURANT συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική. Στα πλαίσια αυτά αναβάλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου - Amr Diab της 26ης/07ου/2018 και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής. Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους.