Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ο αδερφός του Μάκη Βορίδη στο Survivor All Star



Τι δουλειά έχει ο αδερφός του Μάκη Βορίδη με το Survivor All Star; Σίγουρα δεν είναι ένας από τους παίκτες αλλά ανήκει στα πρόσωπα που βρίσκονται στο τιμόνι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο 53χρονος Κώστας Βορίδης είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους τηλεοπτικούς σκηνοθέτες. Ο αδερφός του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και τη Secret για την πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.

Πώς αποφάσισες να γίνεις σκηνοθέτης;

Από πιτσιρικά, από 12-13 ετών, µε τράβαγε πολύ το σινεµά και πήγαινα και έβλεπα πάρα πολλές ταινίες στον κινηµατογράφο. Στη συνέχεια µπήκα στη Νοµική, που δεν µου άρεσε πολύ, οπότε παράλληλα γράφτηκα στη Σχολή Σκηνοθεσίας Σταυράκου. Εκεί κατάλαβα ότι µου ταίριαζε πάρα πολύ αυτός ο χώρος.

Μάλιστα, το τέλος των σπουδών µου συνέπεσε µε το άνοιγµα της ιδιωτικής τηλεόρασης, οπότε προέκυψε πολύ µεγάλη ανάγκη για νέους ανθρώπους, προκειµένου να στελεχώσουν τα ιδιωτικά κανάλια. Ξεκίνησα σιγά-σιγά ως floor manager, βοηθός σκηνοθέτη και έπειτα από πέντε χρόνια περίπου άρχισα να κάνω σκηνοθεσία και τηλεοπτικά προγράµµατα.

Αυτή τη στιγµή σε πετυχαίνουµε στον Αγιο ∆οµίνικο, σε ένα πρόγραµµα που έχει τεράστια επιτυχία. Είναι δύσκολο να είσαι εκεί σκηνοθέτης;

Η βασική δυσκολία είναι ότι είναι µια µεγάλη παραγωγή, όπου πρέπει να συνεργαστείς και να συντονιστείς µε πάρα πολύ κόσµο. Και περισσότερο αναφέροµαι στους παίκτες, οι οποίοι ζουν σε πραγµατικά δύσκολες συνθήκες. Θα πρέπει να διαχειριστείς αυτό το έµψυχο υλικό, µέσα από το οποίο κάθε µέρα προκύπτουν απρόβλεπτες εξελίξεις.