Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Νέο εξώδικο από τον Γιώργο Μαζωνάκη για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή τουΣυνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, Βάσω.

Ζητήματα οικονομικής φύσεως φαίνεται πως οδήγησαν τον γνωστό τραγουδιστή να κινηθεί νομικά κατά της αδελφής του ενώ σήμερα, μέσω επιστολής προς τα Μέσα, έκανε γνωστό ότι έστειλε εξώδικο και στην ίδια του την εταιρεία προκειμένου να εξασφαλίσει την περιουσία του.

Στην επιστολή αυτή, ο Γιώργος Μαζωνάκης αφήνει σοβαρές αιχμές για την αδελφή του ότι εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη και την αγάπη που της έδειξε.

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση.

Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

ΥΓ: η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».