Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Νέα αδιαθεσία για την Κατερίνα Καινούργιου – «Ζαλίστηκα ξαφνικά απότομα και δάκρυσα»Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (2/4) κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και συγκεκριμένα ζαλίστηκε στον τηλεοπτικό «αέρα», όταν ο σεφ του «Super Κατερίνα» ετοίμαζε μια συνταγή.

 Κρατώντας το κεφάλι της, η παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της: «Ζαλίστηκα ξαφνικά απότομα και δάκρυσα απότομα».
 «Νιώθω κάτι περίεργο», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο αργότερα, έφυγε από την κουζίνα του πλατό. Ωστόσο, εμφανίστηκε ξανά στον αέρα για να χαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και να ανανεώσει το ραντεβού της για αύριο.


 Νωρίτερα, τον Φερβουάριο, η Κατερίνα Καινούργιου είχε νιώσει ξανά μια ξαφνική αδιαθεσία, που χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει έναν τυπικό έλεγχο.

«Συγγνώμη δεν νιώθω καλά. Έχω βάλει τη σόμπα εδώ, γιατί δεν ξέρω, θα λιποθυμίσω. Έχω τάση προς εμετό, δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Λίγο απλά, ζήτησα ζέστη…» είχε πει αρχικά.

Έπειτα από μια συνέντευξη και ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε αλλά φάνηκε ότι εξακολουθούσε να μην είναι καλά.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Επιστρέψαμε. Για να εξηγήσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω έναν τυπικό έλεγχο για να μην είναι κάτι ανησυχητικό, που δεν θα είναι. Για να συνεχίσουμε, ευχαριστώ πάρα πολύ. Γρηγόρη κάτσε εδώ. Πάμε να συνεχίσετε».