Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

Μπέσσυ Αργυράκη: Όταν χάνεις ένα σκυλάκι είναι σαν να χάνεις μέλος της οικογένειας σουΗ Μπέσσυ Αργυράκη έχασε το σκύλο της και τόνισε πως είναι αβάσταχτη η απώλεια του, τονίζοντας πως είναι σαν να πέθανε ένα μέλος της οικογένειας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» είπε ότι «όταν χάνεις ένα σκυλάκι είναι σαν να χάνεις μέλος της οικογένειας σου. Και δεν είναι υπερβολή. Άλλοι μπορούν να πουν πως γίνεται χαμός στον κόσμο και χάνονται παιδιά, όντως. Ο καθένας όμως στο σπίτι του έχει μέλη της οικογένειας του. Οι άνθρωποι που είναι καλόψυχοι, που έχουν δύναμη ψυχής σίγουρα το θεωρούν μέλος».

«Επειδή μας βλέπουν τώρα πολλοί φίλοι, σίγουρα όλοι μπορεί να με καταλάβουν. Είναι αβάσταχτο το θέμα, δεν μπορείς να το διαχειριστείς και αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει και αν ποτέ θα μπορέσω να το ξεπεράσω. Προς το παρόν, όπου κι αν κοιτάξω στο σπίτι μου, βλέπω το σκυλάκι μου. Κάποιο θόρυβο ακούω, νομίζω ότι θα τρέξει να με συναντήσει. Πάω να ανοίξω την ντουλάπα για να βάλω το παλτό μου και αυτό τρέχει από τον διάδρομο για να για να το πάω βόλτα. Πάω να ξαπλώσω και νιώθω ότι θα έρθει δίπλα μου».

«Είναι αφόρητη η κατάσταση. Λένε ότι ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός και όλοι βασιζόμαστε σε αυτόν. Το ίδιο θέλω και γω να πιστεύω και θέλω επίσης να πιστεύω ότι ο Τσαρλούκος, ο οποίος ήταν πολύ καλό σκυλάκι, υπάκουο, τρυφερό και αγαπησιάρικο θα πάει με τους αγγέλους στον ουρανό» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Μπέσσυ Αργυράκη.