Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Μπακογιάννης - Κοσιώνη: Σήμερα ο γάμος στο Καρπενήσι



Αν και ο γάμος τους  καθυστέρησε λίγο λόγω πένθους, αφού πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ανεβαίνουν σήμερα τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος θα γίνει στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε κανονιστεί. Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση θα λάβει χώρα στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια. Φυσικά, η τελετή θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρουσία μόνο καλών φίλων και στενών συνεργατών.

Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος του και να ζήσει τη μεγάλη στιγμή του με την οικογένειά του και τους φίλους του. Η δημοσιογράφος ενώ περιμένει τη στιγμή που θα βρεθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, διανύει και μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους! Το σπίτι που βλέπεις παρακάτω στις φωτογραφίες, φρουρείται από αστυνομικούς και είναι αυτό στο οποίο θα πραγματοποιεθεί το μυστήριο αλλά και το γαμήλιο τραπέζει που θ' ακολουθήσει.

Χθες το απόγευμα, οι δυο τους βρέθηκαν στην τελετή εγκαινίων του σύγχρονου Πάρκο των Αποδήμων Ευρυτάνων, που σηματοδότησε και την έναρξη των φετινών «Γιορτών Δάσους».

Η Σία Κοσιώνη στα λευκά δίπλα στον Κώστα Μπακογιάννη [pics]

 Δες το σπίτι που θα πραγματοποιηθεί η τελετή