Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Morrone: Oι πρώτες εικόνες μετά την πρόβα τζενεράλε στο γήπεδο του Tae Kwon Do για το Madwalk 2023Ο ιταλικής καταγωγής, Michele Morrone, ηθοποιός και τραγουδιστής, θα εμφανιστεί στο closing act του MadWalk 2023 σε μία ξεχωριστή performance που θα προκαλέσει αίσθηση!

Ο Michele Morrone λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 20/11 έφτασε στο γήπεδο του Tae Kwon Do για την πρόβα τζενεράλε.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ήταν εκεί και εξασφάλισε στιγμιότυπα με τον γοητευτικό ηθοποιό και την ομάδα του, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και κοινωνικός. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση της δημοσιογράφου, σχετικά με το αν του αρέσει η Ελλάδα.

 

 

Αφού τελείωσε φωτογραφήθηκε με την εταιρεία του για την Ελλάδα, την Minos EMI, a Universal Music Company. Στην αναμνηστική φωτογραφία συναντάμε την διευθύνουσα σύμβουλο της Minos EMI, A Universal Music Company Μαργαρίτα Μάτσα, τον διευθυντή ξένου ρεπερτορίου Αλέξη Πατάκη, την Κική Τσόλκα, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της εταιρείας και τον Τζιμ Βαρούνη από το international marketing.

Με την Έλενα Γαλύφα