Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 -

Μαρίνα Σάττι: Το νέο της άλμπουμ βρίσκεται στα 10 δημοφιλέστερα παγκοσμίωςΣτα 10 δημοφιλέστερα άλμπουμ παγκοσμίως βρίσκεται το P.O.P. της Μαρίνας Σάττι, δίπλα σε ονόματα όπως είναι η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino.

Συγκεκριμένα, μέσα σε μόλις τρεις μέρες, το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας βρέθηκε στο νούμερο 8 της λίστας.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Σάττι αποτελεί την πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κατορθώνει να μπει στο συγκεκριμένο chart, σπάζοντας ακόμα ένα ρεκόρ μέσα σε λίγες μέρες.

Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του «Daily Top Artists Greece» chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

Ακόμα, το τραγούδι «MIXTAPE» είναι το μοναδικό τραγούδι διάρκειας 10+ λεπτών που έφτασε στο Νο2 του ημερήσιου Top200, ενώ το “ZARI” το πρώτο στην ιστορία τραγούδι με ελληνικό στίχο που κατέκτησε μια θέση στη λίστα με τα 50 δημοφιλέστερα viral τραγούδια στο Spotify παγκοσμίως (#17).

Τις προηγούμενες μέρες, το «ZARI» βρέθηκε στα charts χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Νορβηγία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Ουγγαρία, η Λετονία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Σερβία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Δανία, η Τσεχία και η Πολωνία.

Συνολικά, το άλμπουμ «P.O.P.» μετράει μέχρι σήμερα περισσότερα από 24 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.