Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Καλά κάνει ο πατέρας μου και είναι με τη Νατάσα! (Βίντεο)



Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ήταν καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση του πατέρα  της,  Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την Νατάσα Καλογρίδη.

Η Μαρία Ελένη μίλησε πολύ τρυφερά για τον αγαπημένο της πατέρα και έδειξε 100%  την υποστήριξη της προς εκείνον και τις επιλογές του λέγοντας χαρακτηριστικά:

Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε η Νατάσα, για κάποιον λόγο έγιναν όλα αυτά. Εγώ χαίρομαι που ο πατέρας μου είναι καλά. Και στο κάτω κάτω δεν έχει λόγο να πει σε κανέναν τίποτα.

Δεν έχει να δώσει λόγο να πει σε κανέναν το τι κάνει.  Δεν ενοχλεί κανέναν. Ενοχλεί κανέναν; Όχι! Είναι  αυτός καλά; Με ενδιαφέρει εμένα να είναι καλά ο πατέρας μου. Είναι καλά; Είναι ευτυχισμένος; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι;  Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Αν η Νατάσα μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα, να τον προσέχει  κα να του δίνει μία χαρά, καλά κάνει και είναι μαζί του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα βλέπουμε όλα τόσο τραγικά.

Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή και αυτή τη στιγμή ζει ο πατέρας μου... Και πόσα χρόνια ακόμα θα ζήσει; 10; 15; Μακάρι να ζήσει πάρα πολλά. Δεν πρέπει να χαίρεσαι τη ζωή σου; Έχουμε λόγο να δίνουμε αναφορά  σε κανέναν τι κάνουμε και γιατί γουστάρουμε να είμαστε με τον ένα ή με τον άλλο; Από την στιγμή που δεν ενοχλούμε κανέναν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αυτό που εμείς γουστάρουμε γιατί η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή.   Θα είμαι για  θάνατον με τον πατέρα μου σε ότι επιλογή κι αν κάνει, από τη στιγμή που ήταν για θάνατον και η μάνα μου και ο πατέρας μου σε μένα σε ότι επιλογή και αν έκανα. Και αυτό είναι οικογένεια..." είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη ενώ αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι φίλοι της, πως το βλέπει η αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου αλλά εξήγησε για ποιο λόγο "εγκρίνει" την Νατάσα Καλογρίδη στο πλάι του πατέρα της.

Δείτε όλα όσα είπε στο video: