Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 -

Μανταλένα: Η σκηνή που η Αλίκη Βουγιουκλάκη παραλίγο να χάσει τη ζωή τηςΗ Μανταλένα αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη καθώς η ταινία έσπασε ταμεία. Ωστόσο, στα γυρίσματα η πρωταγωνίστρια χρειάστηκε να αντιμετωπίσει κάποιες αντιξοότητες. Η Αλίκη είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το οποίο θα μπορούσε να της έχει στερήσει τη ζωή.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή που Αλίκη τσακώνεται στις βάρκες με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, χάνει την ισορροπία της και πέφτει άτσαλα στο νερό, χτυπώντας δυνατά το κεφάλι της στην κουπαστή της βάρκας. Η ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις της, το γύρισμα διακόπηκε και επικράτησε πανικός, καθώς πολλοί από τους παρευρισκομένους πίστεψαν ότι πέθανε!

Τελικά, η Αλίκη συνήλθε αλλά η σκηνή δεν ξαναγυρίστηκε, με αποτέλεσμα η σκηνή του ατυχήματος να είναι κα αυτή που έπαιξε τελικά στους κινηματογράφους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη σκηνή του ατυχήματος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όπως θα παρατηρήσετε η Αλίκη πέφτοντας χτυπά άσχημα στο κεφάλι της.