Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 -

Μαλέσκου για την συνεργασία με τον Μικρούτσικο: «Αν έχω διαφορετικές θέσεις, δεν θα διστάσω να τις εκφέρω»Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» φιλοξένησε την Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Πέμπτης και η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί δέχτηκε να επιστρέψει στην τηλεόραση στο νέο της project, Tv Queen και μίλησε για την συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέχρι τώρα η συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο βαίνει καλώς. Επειδή γενικώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν έρχεται σε αντιπαράθεση, δεν τσακώνομαι και δεν αγαπώ τις εντάσεις και για αυτά τα οποία ακούω καμιά φορά όπως «φοβάστε μήπως τσακωθείτε;», δεν φοβάμαι να διαφωνήσω με έναν άνθρωπο ακόμα κι αν σε γενικές γραμμές με βρίσκει σύμφωνη ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται».

«Είναι ανθρώπινο και αλίμονο αν συμφωνούμε με όλους σε όλα. Αν όντως έχω διαφορετικές θέσεις και απόψεις, δεν θα διστάσω να τις εκφέρω. Πάντοτε όμως με αυτή την ευγένεια που με χαρακτηρίζει και νομίζω ότι πολιτισμένα μπορούμε να αντιπαρατεθούμε με τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Οπότε, ναι χαίρομαι» τόνισε η ίδια.

«Αρχικά αιφνιδιάστηκα ευχάριστα με την πρόταση για το Tv Queen αλλά αιφνιδιάστηκα για το κομμάτι το χρονικό, της αμεσότητας. Πρωτίστως γιατί λαμβάνω υπόψιν μου τη συνθήκη «νέα μαμά», το παιδί μου, την οικογένεια μου και τους ρυθμούς χρονικά εάν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Στη συνέχεια, επειδή κατάλαβα ότι είναι ένα πρότζεκτ που έχει πράγματα να δώσει και κυρίως θέλω να περάσω όμορφα με ανθρώπους που βλέπω ότι δένουν οι χημείες μας, ήμουν σύμφωνη και άρχισα να το επεξεργάζομαι» πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή στο OPEN.

Δείτε το σχετικό βίντεο: