Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Λιποθύμησε η Δαλάκα όταν έκλεισαν οι κάμερες του Survivor!



Τρομερό και πιπεράτο παρασκήνιο έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr και στο Vanda's blog, με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Δαλάκα που έπεσε λιπόθυμη στον Άγιο Δομίνικο!

Το βράδυ της Κυριακής παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ το παιχνίδι επιβίωσης και είδαμε πως η Κατερίνα Δαλάκα αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού δύο ολόκληρες φορές γιατί δεν αισθανόταν καλά! Σας έχω όμως και την συνέχεια! Πράγματα που έγιναν όταν οι κάμερες πάτησαν το off και που η παραγωγή και ο Ατζούν δεν έχουν σκοπό να δείξουν ποτέ στην τηλεόραση!

Η Κατερίνα Δαλάκα όταν αποχώρησε από το συμβούλιο δέχτηκε έναν εξονυχιστικό έλεγχο από τους γιατρούς της παραγωγής για να βεβαιωθούν πως η κατάσταση της υγείας της είναι σε πλήρη έλεγχο!

Πληροφορίες αναφέρουν πως όλα έδειξαν ότι είναι καλά, αλλά για προληπτικούς λόγους της χορηγήθηκαν κάποια φάρμακα για το στομάχι και μαζί με αυτά, φυσικά, ένα γεύμα! Γιατί ως γνωστόν δεν γίνεται να καταναλώσεις χάπια με άδειο στομάχι!

apokleistiko-lipothimise-i-dalaka-ston-agio-dominiko-otan-ekleisan-oi-kameres

Αφού, λοιπόν, έπεσαν όλοι για ύπνο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's, η παίκτρια της ελληνικής ομάδας τα ξημερώματα ξύπνησε με κλάματα και πολύ δυνατούς πόνους χαμηλά στην περιοχή της κοιλιάς! Έκανε εμετό και αμέσως οι συμπαίκτες της ενημέρωσαν την παραγωγή!

Μεταφέρθηκε για λίγες ώρες μακριά από την παραλία και οι εξετάσεις συνεχίστηκαν με τους γιατρούς να συνεχίζουν να μην βρίσκουν τίποτα και να καταλήγουν - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κατευθείαν από την παραλία - πως οι πόνοι προέρχονται επειδή κανονικά βρισκόταν σε μέρες ωορρηξίας και λόγω των άσχημων συνθηκών επιβίωσης ο οργανισμός της δεν μπορούσε να "αντεπεξέλθει" σωστά!

Συμπέρασμα; Όλα είναι πλέον καλά με την υγεία της παίκτριας και είναι κάτι που σε λίγες ημέρες θα της περάσει!