Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Λιάγκας σε Στεφανίδου: «Πάρ’ το αλλιώς, γιατί είναι λάθος όλο αυτό που έκανες»Νέα κόντρα έχει ανοίξει στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όλα ξεκίνησαν από την αναφορά που έκανε η παρουσιάστρια του «Alpha» στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με όσα είπε αυτός στην εκπομπή του για τα υποψήφια πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Σήμερα το πρωί άκουγα και τον Λιάγκα, που έκανε σχόλια, όπως π.χ. “τι δουλειά έχουν αυτοί οι πανελίστες και όλοι αυτοί οι παρουσιαστές και τι έχουν να προσφέρουν”. Εγώ θέλω να θυμίσω στον φίλο, Γιώργο, ότι κι εκείνος ως παρουσιαστής ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, αν θυμάμαι καλά. Άρα οι παρουσιαστές και οι πανελίστες, μία χαρά. Δεν καταλαβαίνω. Αυτός ήταν και οι άλλοι δεν μπορούν να είναι; Γιώργο μου, ξεχνάς γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Σήμερα, φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» απάντησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και μάλιστα σε έντονο ύφος.

«Τατιάνα μου, δεν ξεχνάω γρήγορα. Μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι καθόλου. Πάρε τη χθεσινή εκπομπή, γλυκιά μου Τατιάνα, δες τι είπα και βγες κι εσύ και ζήτα και ένα συγγνώμη. Δεν είναι κακό, εκτός αν ήταν σκόπιμη χθες η αναφορά σου και δεν ξέρω από πού», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του «ΑΝΤ1» και συμπλήρωσε: «Πάρ’ το αλλιώς, γιατί είναι λάθος όλο αυτό που έκανες. Αν δεις όλα όσα είπα εχθές, είπα ακριβώς το αντίθετο. Ποτέ δεν είπα ότι δεν έχουν δικαίωμα και οι παρουσιαστές και οι πανελίστες, αν κι εμένα δε μου αρέσει αυτή η λέξη, να κατεβαίνουν στις εκλογές. Είπα ότι δίνεται μία μάχη με τους πανελίστες του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνους της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι αναδείχθηκε στα Μέσα όλο αυτό και είναι μία μάχη χαρακωμάτων».

Επίσης, έδωσε ως παράδειγμα τον Γιώργο Αυτιά, λέγοντας: «Θεωρώ, για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι καλός ευρωβουλευτής. Ένας δημοσιογράφος που επί χρόνια είναι κοντά στα προβλήματα, για μένα, είναι καλύτερος πολιτικός από ότι ένας αρχιτέκτονας, που μπορεί να μην έχει καμία σχέση, απλώς είναι προβεβλημένος στην τοπική κοινωνία».

«Και γι’ αυτό το λόγο δεν κάνω παρέα με κανέναν σας. Έχετε φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια, από τις προσωπικές σας ζήλιες -και δεν το λέω για την Τατιάνα αυτό, αλλά γενικότερα για την τηλεόραση. Από προσωπικές ζήλιες έχετε φροντίσει όλοι σας στην τηλεόραση να απαξιώνετε και να βρίζετε ο ένας τον άλλον, γιατί θεωρείτε ότι έτσι τους κονταίνετε τους ανθρώπους. Εδώ, επιστρατεύετε στις εκπομπές άσχετα και χαμηλού επιπέδου πρόσωπα, που δεν θα κάνατε καν κουβέντα μαζί τους, για να βρίζουν τον οποιονδήποτε, μόνο και μόνο για να έχει υπόσταση, ακόμα κι αν είναι αυτός ο τελευταίος τροχός της αμάξης και να βρίσει, για παράδειγμα, τον Λιάγκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του «ΑΝΤ1».

Κλείνοντας το θέμα ο Γ. Λιάγκας είπε: «Όταν λοιπόν τόσα χρόνια έτσι έχετε μάθει να κάνετε εκπομπές, τώρα λουστείτε τα! Αυτή είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό είναι εύκολος στόχος. Γιατί φροντίσαμε εμείς οι ίδιοι να απαξιώσουμε τη δουλειά μας, όχι με την κριτική του κόσμου, αλλά γιατί ο ένας βγαίνει και βρίζει τον άλλον στην τηλεόραση. Άρα, λέει ο κόσμος, αφού είναι σούργελα και βρίζονται μεταξύ τους, γιατί να μην το κάνω και εγώ; Αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι θέλουν να δώσουν έναν τίτλο! Ακόμα κι αν είναι κάποιος που έχει βγει απ’ τη φυλακή, επειδή έχει σκοτώσει ανθρώπους, μόνο και μόνο, για να βρίσει τον Λιάγκα. Αυτή είναι η λογική».