Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 -

Λιάγκας για Μουτσινά: Επί μισό χρόνο έλεγε κάθε μέρα ότι πρέπει να φύγω από την τηλεόραση«Με ποια λογική αποφασίζει ο κ. Μουτσινάς ότι εγώ δεν πρέπει να είμαι στην τηλεόραση;», διερωτήθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή όσα είχε δηλώσει ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό «Πρωινό» ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Με ποια λογική είναι σεξιστικό και ρατσιστικό, που είναι λάθος η δήλωση, εναντίον της Μαγγίρα και όταν έβγαινε εμένα καθημερινά ο κ. Μουτσινάς και έλεγε πρέπει να φύγει ο δεινόσαυρος από την τηλεόραση, επειδή είμαι άντρας δεν άνοιγε μύτη. Εκεί δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός».

«Εγώ είμαι 54. Με ποια λογική αποφασίζει ο κος Μουτσινάς ότι εγώ δεν πρέπει να είμαι στην τηλεόραση και πρέπει να φύγω; Ο κόσμος αποφασίζει πότε θα φύγω, γιατί θα σταματήσει κάποια στιγμή να με βλέπει. Ο κ. Μουτσινάς επί μισό χρόνο έλεγε κάθε μέρα ότι είμαι δεινόσαυρος και πρέπει να φύγω από την τηλεόραση. Αυτό δεν το σχολίασε ποτέ κανένας, επειδή είμαι άντρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.