Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πεινούσα όταν ήμουν 12 χρονών» (ΒΙΝΤΕΟ)Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, εκτός από το θέμα με τον απόντα πατέρα του, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στη Λισαβόνα, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε, όταν ήταν παιδί αναγκαζόταν μαζί με φίλους του να περιμένει έξω από τα McDonalds της γειτονιάς του, για να τους δώσουν τα μπέργκερ που άφηνε ο κόσμος για να φάνε.

«Ήμουν 12 ετών και δεν είχα χρήματα. Ζούσα με άλλους παίκτες στην ηλικία μου από διάφορα μέρη της Πορτογαλίας. Ήταν δύσκολα χωρίς την οικογένειά μου. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα κατάστημα McDonalds εκεί κοντά όπου ζητούσαμε τα μπέργκερ που άφηναν και μια κυρία που τη λέγαν Έντνα και άλλες δύο κοπέλες πάντα μας έδιναν. Ελπίζω αυτό εδώ να με βοηθήσει να τις βρω. Θέλω να τις προσκαλέσω στο Τορίνο ή στη Λισαβόνα για δείπνο και να ανταποδώσω σε αυτές ό,τι έκαναν για μένα. Ποτέ δεν το ξέχασα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συναρπαστική συνέντευξη του Κριστιάνο…