Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κοντομηνάς: Έχω τη λύση για το κανάλι, μείνετε μαζί μου. Δεν θα κλείσουμε



«Ο Alpha εξαπατήθηκε στο θέμα των αδειών από την κυβέρνηση. Ωστόσο, ο σταθμός δεν πρόκειται να κλείσει καθώς υπάρχουν νόμιμοι τρόποι για να παραμείνει σε λειτουργία. “Μαύρο” δεν θα πέσει. Δεν μπορεί να σιγήσει η φωνή του πρώτου καναλιού».

Με αυτόν τον επιθετικό και δυναμικό λόγο και εξαπολύοντας δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς μίλησε χθες για περίπου μιάμιση ώρα (από τις 11.00 έως τις 12.15 το μεσημέρι) σε κορυφαία στελέχη, δημοφιλείς παρουσιαστές και δημοσιογράφους του καναλιού στην αίθουσα-αμφιθέατρο στην Κάντζα, ζητώντας τους να δώσουν ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον σταθμό, όπως ο όμιλος τους έχει εμπιστευθεί από τη μεριά του τόσα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι τον πρόεδρο του καναλιού υποδέχθηκαν θερμά και με χειροκροτήματα όλα τα στελέχη του Alpha, καθώς ανέμεναν με ιδιαίτερη αγωνία να ακούσουν όλα όσα είχε να τους πει, μετά το αποτέλεσμα της πρόσφατης δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών που άφησε εκτός τον σταθμό.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» όλοι οι τηλεαστέρες του σταθμού. Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Αντώνης Σρόιτερ, Δήμος Βερύκιος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χρήστος Φερεντίνος, Νίκος Μουτσινάς, Νίκος Μάνεσης και πολλοί ακόμα.