Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 -

Κόνι Μεταξά – «Τότε οι περισσότεροι με κορόιδευαν, λέγανε τι είναι αυτή »Το τηλεοπτικό ζευγάρι του «Mega Star», ο Αντώνης Δημητριάδης και η Κόνι Μεταξά, συναντούν τον Γρηγόρη στο «The 2Night Show». Πώς προέκυψε η συνεργασία τους; Υπάρχει χημεία μεταξύ τους; Γιατί η Κόνι πειράζει συνεχώς τον Αντώνη και τι θαυμάζει ο Αντώνης στην Κόνι; Η όμορφη show-woman εξηγεί γιατί δεν της ταίριαζε το πρωινό και γιατί δεν θα ξεμείνει ποτέ από δουλειά. Ζηλεύει τον σύντροφό της;

Πώς αντιδρά εκείνος με τις σέξι εμφανίσεις της;

«Μου είπες κάτι για να ξεκινάμε νέα πράγματα και να δοκιμάζουμε. Όταν εγώ έλεγα πριν χρόνια ότι θέλω και να τραγουδώ και να παίζω στο θέατρο και να κάνω τηλεόραση και να κάνω το Instagram, οι περισσότεροι τότε στον χώρο της μουσικής με κορόιδευαν. Τι είναι τραγουδίστρια; Τι είναι ηθοποιός; Τι είναι παρουσιάστρια;» είπε η Κόνι Μεταξά.

«Όταν έκλεισαν όλα αυτά, ήμουν η μόνη που είχα δουλειά. Μετά ξεκίνησαν όλοι να θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα. Οπότε δεν πρέπει ποτέ να κλείνουμε πόρτες. Ήμουν ευλογημένη που από τον πρώτο καιρό που έγινε αυτό, είχα το πρωινό. Μπορεί να μην ήμουν μπροστά και να ήμουν από πίσω αλλά ναι δεν έχασα την δουλειά μου μέχρι το τέλος. Οπότε δεν ήμουν καθόλου εκτός δουλειάς γιατί είχα τολμήσει να δοκιμάσω καινούρια πράγματα» σημείωσε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε το βίντεο