Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Κατερίνα Καραβάτου ομολογεί: «Ναι περιμένω 2ο παιδί!»



Μανούλα για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνει η Κατερίνα Καραβάτου και πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας. Όσο κι αν προσπαθεί, μάλιστα, να το κρατήσει μυστικό και να μην το ανακοινώσει ακόμα -καθότι προληπτική- ήδη οι πρώτοι ψίθυροι έχουν αρχίσει και γίνονται… φωνές προδίδοντας το ευτυχές γεγονός.

179571

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, διανύει ήδη το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν μιλάει σε κανέναν γι” αυτό τόσο αυτή όσο και ο άντρας τηςΚρατερός Κατσούλης… “Θέλαμε πάντα μεγάλη οικογένεια με τον Κρατερό, αδεΛφάκι ζητάει επίμονα και η Αέλια”, ήταν η απάντηση της Κατερίνας που πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας και εκείνη τη ρώτησε αν ισχύουν οι φήμες της εγκυμοσύνης, ενώ την περασμένη εβδομάδα η Νένα Χρονοπούλου ως καλεσμένη της εκπομπής της της ευχήθηκε “με έναν πόνο”!

Η Κατερίνα Καραβάτου προσέχει πάρα πολύ την υγεία της ειδικά αυτό το διάστημα των πρώτων εβδομάδων, μάλιστα περνάει δύσκολα καθώς την ταλαιπωρεί ένα βαρύ κρυολόγημα και λόγω της κατάστασής της δεν μπορεί να πάρει καμιά αντιβίωση. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζει με υπομονή την αρρώστια περιμένοντας να περάσει για να ανακοινώσει και επίσημα το ευτυχές γεγονός, που δεν έτυχε σίγουρα στα… καλά καθούμενα!