Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

12 °C

Σήμερα, 20. Οκτωβρίου 2021

Καραβάτου για την κόντρα με την Σπυροπούλου: «Οτιδήποτε έχει συμβεί, εγώ…»Στο ενδεχόμενο να «ρίξει γέφυρες» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε, έμμεσα πλην σαφέστατα, η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου για τις παρεξηγήσεις στη showbiz που στη συνέχεια λύθηκαν.

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια, η οποία συνεργάστηκε με την Κωνσταντίνα στο Μες Στην Καλή Χαρά το 2008 και δεν έχει κρύψει το ότι οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες, δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνεργάτες της.

«Σου έχει συμβεί αυτό που ένιωσε η Ναταλία Γερμανού ότι, ρε παιδί μου, να ρίξουμε γέφυρες, να το ξεχάσουμε;», ρώτησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξη της Ναταλίας στην οποία αποκάλυψε την συνάντησή της με την Κωνσταντίνα.

«Εγώ, οτιδήποτε έχει συμβεί -δεν έχω και πολλά να σας πω- το έχω μιλήσει κατ’ ιδίαν κι έχω εκφραστεί», απάντησε η Κατερίνα, ενώ, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν το πρόβαλε προς τα έξω, τόνισε «επειδή έτσι ήθελα! Είναι πολύ σαφές αυτό που είπα» και έδωσε «πάσα» για το επόμενο θέμα.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο: