Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 -

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συστήνει το γιατρό της στο InstagramΜπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι που άλλαξε τελείως τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ωστόσο, αν και η ίδια έχει προχωρήσει με τη ζωή της, φαίνεται πως ακόμα «παλεύει» με τα τραύματά της.

Συνεχίζει, λοιπόν, τον αγώνα της για την ιατρική αποκατάσταση. Γι’ αυτό και στη νέα της ανάρτηση στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να τιμήσει τη γιατρό της, για την οποία δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη που είναι στο πλευρό της.

Συστήνει την γιατρό της

Στη λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου γράφει: «Παιδιά, από εδώ η γιατρός μου, Μαρία Καλοφώνου. Με έχει κόψει, με έχει ράψει, με έχει “φτιάξει”.

Κάθε φορά που στέκομαι δίπλα της φουσκώνω από υπερηφάνεια και θαυμασμό για εκείνη. »Είναι τόσο σημαντικό ο ασθενής να νιώθει ασφαλής στα χέρια του γιατρού του. Έχεις κερδίσει το μισό “παιχνίδι”. Δεν θα κουραστώ ποτέ να φωνάζω πόσο πολύ την ευχαριστώ».

 

Δείχνει πως φτιάχνονται οι μάσκες της

Όπως έδειξε μέσα από τα stories της στο Instagram, χρειάστηκε να φτιάξει μια νέα μάσκα για το πρόσωπο και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της όλη την εντυπωσιακή διαδικασία.

Δείτε τις εικόνες

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.