Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει ποιοι συνεργάτες της μπαίνουν στο καμαρίνι της



Η Ελένη Μενεγάκη σπάνια δίνει συνεντεύξεις και κυρίως on camera. Όταν πρόκειται όμως για να στηρίξει φιλικά της πρόσωπα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό έγινε και στην περίπτωση της Ρούλας Σταματοπούλου, η οποία έκανε το δικό της site ομορφιάς, αλλά και κανάλι στο Youtube.

Σε αυτό το κανάλι μίλησε και η Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας τα μυστικά ομορφιάς της, αλλά και όλα όσα έμαθε από την γνωστή μακιγιέρ. Αρχικά τόνισε πως πάντα επιμελείται μόνη της το μακιγιάζ της, ωστόσο η Σταματοπούλου είναι η μόνη γυναίκα που κατάφερε να το αλλάξει αυτό.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο επίτευγμα της, καθώς κατάφερε να περάσει και την πόρτα του καμαρινιού της παρουσιάστριας, στο οποίο πρόσβαση έχει μόνο η ίδια και ο Βασίλης Μπουλούμπασης. Όπως αναφέρει στον εν λόγω βίντεο η Μενεγάκη, δεν επιθυμεί να εισβάλει κανείς στον προσωπικό της χώρο και να της χαλάει την ηρεμία της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να έχω ανθρώπους γύρω μου, στον προσωπικό μου χώρο. Δεν μου αρέσει καθόλου! Δεν θέλω κανέναν, θέλω να μπαίνω στο καμαρίνι μου και να είμαι μόνη. Να μου έχουν αυτά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσω, αλλά να τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν μπορώ κόσμο μέσα, φασαρία, να ακούω κουβέντες, δεν θέλω κουτσομπολιά. Είχα πάντα να είμαι με έναν άνθρωπο, τον Βασίλη Μπουλούμπαση, κανέναν άλλο, δεν ήθελα κανέναν μέσα στο καμαρίνι. Η Ρούλα είναι τόσο αερικό μέσα στο καμαρίνι που πολλές φορές την ξεχνάω…»

Δείτε το βίντεο: