Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2022 -

Η Αθηναΐς Νέγκα δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο σώμα τηςΗ Αθηναΐς Νέγκα δείχνει τα σημάδια στο σώμα της από τη λεύκη και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία δεν διστάζει να μιλά για το σώμα της, όπως τις ρυτίδες στο μέτωπό της που θέλησε να δείξει παλαιότερα, πόσταρε τώρα μία φωτογραφία της στο Instagram, δείχνοντας τα σημάδια από τη λεύκη που έχει στα χέρια της.

 

 

Ηχηρό μήνυμα: «Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει»

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κατά καιρούς, ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω, καθώς είναι αρκετά κοινή, αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή. Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει, αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι ''υποφέρουν'' από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων. Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube, και είναι η αφορμή για το σημερινό post».