Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Η αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού



Μετά την αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή «Πρωινό Σουσού» με την Ελένη Τσολάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Open πως φημολογείται ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ζευγάρι με τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη, η ίδια αντέδρασε μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού προγράμματος, ενώ άκουσε και τον Γιώργο Λιάγκα να πετάει «σπόντα» στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες του Φώτη Ιωαννίδη και της Ελένης Βουλγαράκη όταν και βρέθηκαν μαζί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό Σουσού, που ήρθαν στο φως το πρωί της Τετάρτης 3/1, η Ελένη Βουλγαράκη είναι τρελά ερωτευμένη με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο αθλητή. «Είναι μια κοπέλα που γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος είναι πάρα πολύ δημοφιλής ποδοσφαιριστής, παίζει στον Παναθηναϊκο. Μιλάμε για την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Θα κλείσει 10 Ιανουαρίου τα 24. Έχουν μία διαφορά ηλικίας…» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Τώρα, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη, αλλά η ίδια ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός. «Δεν έχω να πω κάτι. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους. Αυτό…», απάντησε η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος.

 

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Λιάγκας δεν το άφησε να περάσει έτσι και όλο νόημα, είπε μιλώντας σχετικά με θέμα που αφορούσε τη σύντροφο του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη.

«Είδες Ελένη μου, σιγά σιγά όλοι οι έρωτες βγαίνουν. Γιατί ξέρεις τι λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός; Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον Ελένη μου. Αν είναι Ελένη να περιμένουμε 7 χρόνια για να μάθουμε ότι είσαι σε σχέση… Έλεος. Μας τρέλανε πάλι η Ελένη», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Στην εκπομπή αυτήν δεν δουλεύεις; Δεν μπορώ να σε ρωτώ πράγματα; Σήμερα ξαφνικά έχουμε κάποια ευαισθησία κι άλλες ημέρες θα μιλάς για αυτά τα θέματα; Να μην σε ρωτήσω; Καλά κάνουν και το βροντοφωνάζουν».