Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χρήστος Δάντης – Άφωνη η Αννίτα Πάνια με την αποκάλυψή του



Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (2/12) στο «Ανοιχτά» ο Χρήστος Δάντης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην Αννίτα Πάνια για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη, και έκανε ειδική μνεία στην ελάχιστη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα»

«Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά… ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει. Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα. Τον ταλαιπώρησε πολύ στη ζωή του κι από τα 38 του δεν ήταν πια ο ίδιος ο Σάββας. Τον έριξε πάρα πολύ. Έκοβε τα φάρμακα κι εμείς θυμώναμε», είπε για τον αδερφό του.

«Ειδικότερα τον κρατούσε η μάνα μας. Από τότε που πέθανε η μητέρα μας, εκεί τον χάσαμε όλοι. Δεν ξέραμε πού βρίσκεται. Αποξενωθήκαμε. Κι εγώ κι οι αδερφές μας ήμασταν δίπλα στον Σάββα. Δεν τον βρίσκαμε. Κάποια στιγμή έβαλα ντετέκτιβ για να βρει που βρίσκεται και τι κάνει», πρόσθεσε.

«Από τα 5μιση τον ξαναείδα στα 20»

Για τον πατέρα του εξομολογήθηκε: «Ταλαιπωρήθηκα. Υπάρχουν πολλοί που όταν κάνεις αυτή τη δουλειά νομίζουν ότι την κάνουν μαζί σου. Από αυτά υπέφερα λίγο. Μπέρδεψε αυτό το πράγμα, τη μάνα μου, τον αδερφό μου, τον πατέρα μου».

«Ο πατέρας μου έχει έρθει σε εκπομπή σου στα 55 του. Είχε παρουσιάσει δύο τραγούδια του στο “Χρυσό Κουφέτο”. Ήταν πολύ καλός, λαϊκός τραγουδιστής κι επειδή ένιωθε αδικημένος, ήθελε ξαφνικά στα 55 να πραγματοποιήσει το όνειρό του γιατί ο γιο του ήταν αυτός που ήταν», αποκάλυψε.

«Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και πολύ άσχημα. Τον πατέρα μου τον συνάντησα μετά από χρόνια. Από τα 5μιση τον ξαναείδα στα 20. Είχαμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο. Μόλις έβγαινα στο τραγούδι. Με ενοχλούσε πάρα πολύ αυτό. Δεν μου βγήκε θυμός όταν τον ξαναείδα, μου είχε λείψει πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο ίδιος.