Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 -
Rain showers

10 °C

Σήμερα, 21. Ιανουαρίου 2019

Χιου Γκραντ: Παντρεύτηκε στα 57 τουΤο θέμα του γάμου διέρρευσε μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε γνωστό περιοδικό, όταν ένας συνεργάτης του «συνέλαβε» το ζευγάρι να βγαίνει από το δημαρχείο του Τσέλσι.

Για να μην βιαστεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα, η μάχη για να πέσει το κάστρο Χιου Γκραντ δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου εύκολη. Ο διάσημος ηθοποιός έχει ήδη δύο παιδιά με την τηλεοπτική παραγωγό από τη Σουηδία και πλέον περιμένει και τρίτο, όπως αποκάλυψε η πρώην του σύντροφος Λιζ Χάρλεϊ. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το τρίτο παιδί ήταν πλέον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τελικά έπεισε τον 57χρονο σήμερα ηθοποιό να ενδώσει.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού ήρθε το 2012, όταν η Άννα Εμπερστάιν γέννησε ένα αγοράκι. Ακολούθως, ο Χιου Γκραντ και η Σκανδιναβή παραγωγός έκαναν ένα κοριτσάκι. Το φύλο του τρίτου παιδιού που περιμένουν, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Ο Χιου Γκραντ πάντως έχει άλλα δύο παιδιά εκτός γάμου και συγκεκριμένα με την πρώην σύντροφό του, Tinglan Hong, την Ταμπίνα και τον Φέλιξ.