Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 -

Χατζίδου για κόντρα Καινούργιου – Μπάρκα: Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχέςΤο παρασκήνιο της συνέντευξης που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star» η παρουσιάστρια, Ελένη Χατζίδου, και οι συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ALPHA στη συνέντευξη μίλησε και για το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη που «άναψε φωτιές» και μεταξύ άλλων, είπε ότι «η μητέρα μου με μεγάλωσε να αγαπάω και να σέβομαι τις γυναίκες, μπορεί να έχει μεγαλώσει διαφορετικά, δεν το κατακρίνω».

Η παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου είπε για το «καυστικό» σχόλιο της παρουσιάστριας του ALPHA: «Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί».

Ωστόσο, όπως σχολίασε από την πλευρά του ο η “ατάκα” της Καινούργιου θα ανοίξει νέο κύκλο σχολίων: «Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες ιστορίες. Το “η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε” και η λέξη “ανήθικο” που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις». «Η Κατερίνα λειτουργεί με το θυμικό, δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό που σκέφτεται το λέει εκείνη την ώρα», είπε η Μαίρη Αργυριάδου, με την Ελένη Χατζίδου να προσθέτει:

«Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό». Τέλος, η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές. Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε εδώ που τα λέμε».