Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 -

H Tέιλορ Σουίφτ έκανε διάσημη μια παμπ του Λονδίνου – Τα έσοδα εκτοξεύτηκαν και δεν υπάρχει διαθέσιμο τραπέζιΗ Τέιλορ Σουίφτ έκανε γνωστή μια παμπ στο Λονδίνο.

Στο πιο πρόσφατο άλμπουμ της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, «The Tortured Poets Department», ένα από τα τραγούδια φέρει τον τίτλο «The Black Dog» από μια παμπ του Λονδίνου. Από την κυκλοφορία του άλμπουμ στις 19 Απριλίου, οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ από όλο τον κόσμο συρρέουν στην παμπ.

«Είναι σουρεαλιστικό», είπε η υπεύθυνη μάρκετινγκ της «Black Dog», Έιμι Κάλι, στο «People» για τη μαζική προσέλευση των θαμώνων. «Είμαστε αρκετά τυχεροί γιατί είμαστε ήδη μια καθιερωμένη και αγαπημένη τοπική παμπ, αλλά αυτή είναι η λέξη-κλειδί, είμαστε μια τοπική παμπ, οπότε ήταν απίστευτο που προσελκύσαμε παγκόσμια προσοχή», σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Έχουμε κόσμο από παντού. Έχουμε ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Αυστραλία», διευκρίνισε. Ανέφερε ακόμα ότι το «The Black Dog» καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες είναι γεμάτο.

«Αυτό δείχνει τα επίπεδα για τα οποία μιλάμε» είπε, τονίζοντας ότι οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ είναι υπέροχοι και δέχονται να καθίσουν σε τραπέζια μαζί με τους θαμώνες του καταστήματος τις ώρες αιχμής.