Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Αυτός είναι ο άνδρας που «έκλεψε» την καρδιά της Τ.Μπλάτνικ μετά τον χωρισμό από τον Ν.ΓλύξμπουργκΗ Τατιάνα Μπλάτνικ φαίνεται πως «γύρισε σελίδα» στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Μπαρμπαλιά.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, είναι επιχειρηματίας από γνωστή οικογένεια της Αθήνας.

Είναι επίσης διαζευγμένος, έπειτα από 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα.

 

 

Ο γάμος Μπαρμπαλιά-Μουνδρέα είχε γίνει, μάλιστα, στην Πάτμο, όπου η οικογένεια Μουνδρέα έχει ένα υπέροχο σπίτι, με πάνω από 500 καλεσμένους.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο σύζυγός της, σύμφωνα με την εφημερίδα Ontime.

 
 Αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Νικόλαου και της Τατιάνας, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια και πως και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, διατηρώντας, μάλιστα, άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Το ζευγάρι έχει φύγει από τη βίλα όπου διέμενε, με εκείνη να μένει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ενώ εκείνος στην Ηρώδου Αττικού.