13
Μαρτίου
2025
- 20:24
Τελευταία τροποποίηση στις 13 Μαρτίου, 2025 - 20:27

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 09:00, θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά το βίντοκλιπ του τραγουδιού «Αστερομάτα», με το οποίο η Klavdia θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2025, στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Η μετάδοση θα γίνει στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Η Klavdia πρόκειται να μιλήσει για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ και τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την εμφάνιση στη σκηνή της Βασιλείας.
Αμέσως μετά τη μετάδοση από την εκπομπή, το επίσημο βίντεοκλιπ της ελληνικής συμμετοχής θα είναι διαθέσιμο στο ERTFLIX και στο YouTube κανάλι της ΕΡΤ.
Τη μουσική του τραγουδιού «Αστερομάτα» συνέθεσαν οι Arcade και η Klavdia, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Arcade. Το βίντεοκλιπ σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.