Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

18 °C

Σήμερα, 28. Νοεμβρίου 2021

Eurovision 2018: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει την ελληνική βαθμολογία!Η Ολύνα Ξενοπούλου, η παρουσιάστρια, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, είναι εκείνη που φέτος θα καλησπερίσει από την Ελλάδα την Ευρώπη στην 63η Eurovision, με το χαρακτηριστικό «Good evening Lisbon. Athens calling!»

Η Ολύνα Ξενοπούλου έγινε γνωστή το 1986 ως παρουσιάστρια και εκφωνήτρια του καθημερινού προγράμματος της ΕΡΤ 1.

Εκτός των άλλων είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός στο θέατρο αλλά και σε δεκάδες τηλεοπτικές παραγωγές, σκηνοθέτης, ενώ όσον αφορά τον Δημόσιο φορέα είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Τρίτο Πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας με την εκπομπή «Ένα διήγημα, μία ανάσα…» αλλά και στο Πρώτο Πρόγραμμα με την εβδομαδιαία εκπομπή της «Νυχτερινές Συναντήσεις».

Ακόμα, δανείζει τη φωνή της σε αφηγήσεις ντοκιμαντέρ και διαφημίσεις ενώ τη φωνή της ακούμε ακόμα και στα trailers της Δημόσιας τηλεόρασης.

Τι διαφορετικό θα έχει η σκηνή της φετινής Eurovision;

Ο 63ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision βρίσκεται λίγο πριν την τελική ευθεία αφού τη Δευτέρα ξεκινούν οι πρόβες για τους ημιτελικούς. Τα φώτα έχουν τοποθετηθεί στην Altice Arena, πυροτεχνήματα, φώτα, κάμερες, καπνός και όλοι οι υπόλοιποι μηχανισμοί έχουν ελεχθεί με την αντίστροφη μέτρηση να ξεκινά. Τι διαφορετικό έχει όμως η φετινή σκηνή της Eurovision; Επιστροφή στο 2010 αφού στη σκηνή της Eurovision 2018 δεν υπάρχουν LED!

«Αυτό θα βοηθήσει πολύ τις χώρες που έχουν ετοιμάσει σκηνικό και δεν βασίζονται πολύ στα οπτικά εφέ. Ήδη μαθαίνω ότι γίνονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής και στην Ελένη Φουρέιρα και στη Γιάννη Τερζή και στις υπόλοιπες χώρες» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη Φωλιά των Κου Κου.