Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ετεοκλής Παύλου: «Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο…»



Με αφορμή τα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού, αλλά και όσους δεν συμμορφώνονται με αυτά, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε όλους.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του πριν από αρκετά χρόνια που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού και είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει ένα χρόνο από τη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο. Από όλη αυτή την περιπέτεια όμως βγήκε νικητής και ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να περάσει αυτό το μήνυμα στους followers του παρακινώντας τους να μείνουν κι εκείνοι στο σπίτι για να προστατευτούν και να προστατεύσουν και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου. (Όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς .. ασχολήσου με πράγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειώσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος..)» γράφει ο Ετεοκλής Παύλου στο μήνυμά του το οποίο συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες με το πρόσθετο μέλος του.