Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

Επίθεση Κουτσελίνη σε Συνατσάκη: «Έβρισε το παιδί μου, είπαν ότι θα με πάει αίμα» – Η απάντηση της YouΤuber Η Ζήνα Κουτσελίνη κατακεραύνωσε τόσο τη Μαίρη Συνατσάκη όσο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε έναν σχολιασμό που είχαν κάνει παλιότερα, σε εκπομπή που παρουσίαζαν, για την κόρη της. Ερωτηθείσα η κα Κουτσελίνη για το αν χάθηκε ο αυθορμητισμός της YouTuber, είπε: «Δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της κυρίας Συνατσάκη. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η κα Κουτσελίνη ανέλυσε στους δημοσιογράφους το περιστατικό: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε -είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ – και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί. Αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω» είπε η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε: «Να μην τα ξεχνάμε αυτά. Και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση, για να είναι στην τηλεόραση. Από τη διευθυντική μου θέση μπορεί να την επέλεγα, αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση, γιατί κάποιος την “πνίγει”. Και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία, να την “πνίξω” κι εγώ. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση».

«Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πάλι νομίζω πως δεν έχω κάτι να κάνω. Νομίζω ότι στα χρόνια αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση, από τη στιγμή που βρήκε έναν άστοχο τίτλο, ότι θα πάει… αίμα την κόρη μου» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη».

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν άφησε ασχολίαστα τα λεγόμενα της Ζήνας Κουτσελίνη και μίλησε σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών. Μιλώντας στη «Super Κατερίνα», η youtuber εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για όσα ακούστηκαν από την παρουσιάστρια και κυρίως για τη φράση της «έβριζε το παιδί μου».

Το πρωί της Τρίτης οι κάμερες των ψυχαγωγικών συνάντησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής και τον ρώτησαν για τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη. Ο παρουσιαστής ωστόσο δεν απάντησε. «Ρε παιδιά, ούτε ο Κασσελάκης να ήμουν, τόσες κάμερες ποτέ. Ξέρετε πως δε μιλάω από τον δρόμο και το αυτοκίνητο. Να είστε καλά, συγγνώμη που περιμένατε» αρκέστηκε να πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.