Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – «Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…»



Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η αγαπημένη κωμικός ηθοποιός μίλησε για την περιπετειώδη διαδρομή της και για τους ρόλους που την καθιέρωσαν. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε και στον άγνωστο γάμο που έκανε όταν ήταν 20 ετών αλλά και στη σχέση της με την κόρη της, Μαρία Χάνου που επέλεξε να γίνει και εκείνη ηθοποιός.

Όπως είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν η συζήτηση ήρθε στη μητέρα της «η μαμά μου, μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις;». Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου».

Όταν, όμως, είδε την εικόνα της μητέρας της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν άντεξε και δάκρυσε αφού αναφώνησε «καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…». «Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το «Παρά Πέντε» και της έλεγαν πια για μένα. Και την έβλεπα στο θέατρο να λέει στους διπλανούς της «κόρη μου είναι»», είπε κλέινοντας.

Δείτε το βίντεο