Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ελένη Φουρέιρα: Η συγγνώμη που ζήτησε στο ΡΙΚ και η πικρία της



Την ώρα που χιλιάδες ισραηλινοί υποδέχθηκαν την Netta στο Τελ Αβίβ, η Ελένη Φουρέιρα εκφράζει την πικρία της για το αποτέλεσμα. Η τραγουδίστρια ζήτησε και μια μεγάλη συγγνώμη από την Κύπρο όταν μίλησε στο κανάλι ΡΙΚ.

«Ένιωσα μια μικρή πικρία, που δεν τα κατάφερα για την πρώτη θέση, αλλά είμαι ευχαριστημένη που έφτασα την Κύπρο πρώτη», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, ενώ ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να πάει κατευθείαν στην Κύπρο, εξαιτίας της αδιαθεσίας που την ταλαιπωρεί.

Ο σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος που έραψε την εντυπωσιακή φόρμα που έβαλε η Ελένη στον τελικό της Eurovision, μίλησε στο STAR.

«Έχουν εντυπωσιαστεί πάρα πολύ στο εξωτερικό με το ρούχο! Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και αυτό μας ικανοποιεί πολύ όλους».

Τι φόρεσε

Η ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos Couture δημιουργήθηκε από 590.000 κρύσταλλα Swarovski σε ευφάνταστα χρώματα.

Το χαρακτηριστικό αυτής της jumpsuit είναι η στενή γραμμή της και το sexy cut στην κοιλιά που αναδεικνύει τη σιλουέτα της Ελένης. To σύνολο ολοκληρώθηκε με πέδιλα Tsakiris Mallas.

Την επιμέλεια του styling είχε ο Μάρκος Ανδριώτης, το make-up επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουνζής, ενώ το hair styling ο Χρήστος Μπαϊραμπάς.