Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Δικαστικές περιπέτειες για τον Στέλιο Διονυσίου. 150.000 ευρώ ζητά ο αστυνομικός



Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπαίνει ο  Στέλιος Διονυσίου. Ο αστυνομικός, ο οποίος  κατηγορεί  τον τραγουδιστή ότι τον χτύπησε με το αυτοκίνητο  τον περασμένο Ιανουάριο κατέθεσε μήνυση και αγωγή ζητώντας 150.000 ευρώ, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Στις 30 Ιανουαρίου οι δυο άντρες  έφθασαν στα δικαστήρια μετά από επεισόδιο που έγινε στη Βασιλίσσης  Σοφίας.  

Ο τραγουδιστής κατηγορείται ότι χτύπησε με το αυτοκίνητο του  τον αστυφύλακα, ο οποίος εκείνη την ώρα ρύθμιζε την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας για την ασφαλή διέλευση του Ισραηλινού Προέδρου.

Ο δικηγόρος του αστυνομικού μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου ανέφερε: «Έγινε μήνυση στον Στέλιο Διονυσίου για ψευδομαρτυρία και ψευδορκία εις βάρος  του αστυνομικού. Του ζητά λοιπόν 150.000 ευρώ γιατί τον μείωσε και τον ταλαιπώρησε».

Ο Στέλιος Διονυσίου  έχει καταδικαστεί για το επεισόδιο σε 8 μηνες με τριετή αναστολή ...Στην αγωγή του ο αστυνομικός κάνει λόγο για προκλητική συμπεριφορά του τραγουδιστή.  Το Star επικοινώνησε   με τον δικηγόρο του Στέλιου Διονυσίου ο οποίος αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο ...

Ο αστυνομικός αναφέρει οτι τις 150.000 ευρώ θα τις διαθέσει εξ ολοκλήρου στην αστυνομία.