Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δεν κάνει πίσω η Σπυροπούλου: Δεν είναι τίμιο αυτό που κάνει ο Λιάγκας



Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, που κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες, με την παρουσιάστρια του Alpha να καταθέτει αγωγή.

Η Κ. Σπυροπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People δεν κρύβει την πικρία της για τον τρόπο που την αντιμετώπιζε ο Γ. Λιάγκας στην εκπομπή του.

«Είχε γίνει ξέφραγο αμπέλι αυτή η ιστορία με εμένα. Είχα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος. Με αντιμετώπιζαν λάθος. Είχα γίνει σταθερή στήλη σχολιασμού. Είναι ωραίο αυτό; Να σου σέρνουν τα εξ αμάξης και να τα ακούν οι δικοί σου άνθρωποι, η οικογένειά σου;», λέει.

Διαψεύδει μάλιστα ότι έχει υπάρξει συμβιβασμός με τον παρουσιαστή του Πρωινού, με την ίδια να χρησιμοποιεί σκληρά λόγια για τη στάση του Γ. Λιάγκα.

«Δεν θέλω να συζητάω για την αγωγή. Για να κινηθώ σε αυτό το επίπεδο νομικά, σημαίνει πως δεν ήταν κάτι που ήθελα να δημοσιοποιήσω στα Μέσα. Ο Γ. Λιάγκας, ανοιχτά και τηλεοπτικά λέει ότι θέλει να έρθουμε σε έναν συμβιβασμό, όμως δεν το κάνει σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ πως είναι λάθος αυτό που κάνει.

Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου, ούτε έχω λάβει κάποιο μήνυμα. Θα ήταν τίμιο, θεωρώ, να το κάνει σε προσωπικό επίπεδο, από το να το δημοσιοποιεί. Εγώ όταν έχω κάτι να πω σε κάποιον, δεν βγαίνω να το πω σε όλο τον κόσμο, το λέω στον ίδιο», συνεχίζει.

Μάλιστα όπως λέει, μετά από την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του Γ. Λιάγκα και της Σ. Σταμάτη, σταμάτησαν και οι επιθέσεις εναντίον της.

«Οι άνθρωποι παραδειγματιζόμαστε όταν συμβαίνει κάτι, βάζουμε ένα φρένο», λέει.