Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αρναούτογλου: Φανερά θυμωμένος με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Κανάκη! (Vid)



Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», με τον ίδιο να μην μπορούσε να μην ερωτηθεί για την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 σχετικά με τη νέα μορφή συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναμονή όσον αφορά στο δικό του μέλλον στον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη ανακοίνωση -σύμφωνα με την οποία… ο Αντώνης θα μονοπωλήσει τη βραδινή ζώνη του σταθμού-, να τον ξαφνιάσει διόλου ευχάριστα.

Ο εκνευρισμός του ήταν φανερός, ενώ τα «καρφιά» για ΑΝΤ1 – Κανάκη δεν έλειψαν.

Τι δήλωσε;

«Την είδα την ανακοίνωση. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σημαίνει. Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν έχω μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Αντώνη Κανάκη. Για εμένα γιατί να είναι καλό; Εννοείς στο τι θα κάνει ο Αντώνης Κανάκης και αν θα αναλάβει κάτι; Δεν έχω καταλάβει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Ο Αντώνης είναι πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1, 20 και.

Έχει μια δική του λογική στο πώς λειτουργεί στις εκπομπές που εδώ και χρόνια φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ πετυχημένες. Νομίζω ότι είναι από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές σε αυτά που κάνει. Επειδή δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει, όμως, νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα απόψεις, ακόμα και αν μπορεί να διαφωνείς μαζί του σε κάποιες απόψεις, πάντα είναι ο τύπος που αυτό που θα πει έχει βάση.

Δεν έλεγε ποτέ αερολογίες και νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι και πάρα πολύ καλός και πετυχημένος».

Όσον αφορά στο δικό του τηλεοπτικό μέλλον;

«Πραγματικά, ακόμα είμαι σε μια φάση που είμαι… πολύ αλλού. Φτιάχνω διάφορα πράγματα. Δεν θα κάνω το απογευματινό γιατί αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. Επειδή πολλές φορές το συζητούσαν και μου έλεγαν τι θα κάνεις το απόγευμα.

Δεν θα κάνω το 4 – 6 και 5 – 7. Δεν θεωρούσα ότι είμαι στη φάση να το κάνω. Τώρα ετοιμάζω κάτι άλλο. Αν κάτσει και είναι ωραίο…

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι σώνει και καλά. Αν δεν είναι κάτι καλό ή αν δεν είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις και να γουστάρεις δεν υπάρχει κανένας λόγος με το ζόρι να είσαι στην τηλεόραση».

Λέτε να δούμε συμμαχία Αρναούτογλου – Λιάγκα μετά από όλα αυτά;