Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Αντέλ και Ριτς Πολ επιβεβαίωσαν τον γάμο τους



Φαίνεται πως η τραγουδίστρια Αντελ επιβεβαίωσε, εν τέλει, τις φήμες που ήθελαν να έχει παντρευτεί με τον Ριτς Πολ.

Το ζευγάρι φημολογούνταν ότι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου πέρυσι, με την Αντελ να δημιουργεί νέες εικασίες όταν αναφέρθηκε στον αθλητικό μάνατζερ ως «σύζυγό» της.

Τώρα λέγεται ότι επιβεβαίωσε την ένωση στο κωμικό σόου του φίλου της Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες, με δύο μέλη του κοινού να επιβεβαιώνουν την είδηση στο «Deuxmoi».

Ένας θεατής εξήγησε: «Ήμουν στην κωμική εκπομπή του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Αντέλ ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το κοινό αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε: “Εγώ παντρεύτηκα”».

Ένα άλλο μέλος του κοινού πρόσθεσε: «Όταν ρώτησε αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα, εκείνη φώναξε “παντρεύτηκα”. Σούπερ χαρούμενη και ήταν σούπερ γλυκιά».

Και πρόσθεσε: «Η Αντελ καθόταν ακριβώς πίσω μου με έναν φίλο της και περνούσε υπέροχα. Η ασφάλειά της ήρθε μόνο για να της φέρει σνακ. Δεν την ένοιαζε αν ο κόσμος ήξερε ότι ήταν εκεί τον παρενοχλούσε [τον Άλαν Καρ] είναι κολλητοί φίλοι».

Τον περασμένο μήνα, ο Πολ είπε πώς αυτός και η Αντέλ «βοήθησαν ο ένας τον άλλον» κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

Εμφανιζόμενος στην εκπομπή CBS Mornings, ο Πολ είπε για τη σύντροφό του: «Ήταν υπέροχη, νομίζω ότι θα συμφωνούσε ότι σίγουρα βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Είμαι σε μια καλή κατάσταση, είμαστε σε μια καλή κατάσταση. Ευτυχισμένος. Είναι υπέροχη. Είναι υπέροχη για μένα. Ήμασταν υπέροχοι ο ένας για τον άλλον».

Στη συνέχεια, ο Πολ ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια του CBS Γκέιλ Κινγκ για τις φήμες ότι αυτός και η Αντελ έχουν δεθεί με τα δεσμά του γάμου.

Η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα πρέπει να αναφέρεται στην Αντελ ως «κυρία Πολ» την επόμενη φορά που θα της μιλήσει.

Ο Πολ απάντησε: «Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε», πριν προσθέσει ότι δεν είναι ο «τύπος ανθρώπου που βάζει [την] προσωπική του ζωή. Δεν είναι για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια έχει έναν 10χρονο γιο, τον Άντζελο, από τον τριετή γάμο της με τον Σιμόν Κονέκι και είπε μάλιστα στο κοινό σε μια της εμφάνιση στο Λας Βέγκας ότι είναι «έτοιμη να ξαναγίνει μαμά σύντομα».