Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

10 °C

Σήμερα, 1. Δεκεμβρίου 2021

Άννα Φόνσου: Η σπάνια φωτό από τον πρώτο της γάμο με κουμπάρα την Αλίκη ΒουγιουκλάκηΗ Άννα Φόνσου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο, στον οποίο κουμπάρα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στη σελίδα για το «Σπίτι του Ηθοποιού», η Άννα Φόνσου δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από το προσωπικό της αρχείο από τον πρώτο της γάμο με τον αρχιτέκτονα Κώστα Παλτόγλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1962 στον Άγιο Διονύσιο τον Αεροπαγίτη στο Κολωνάκι. Στο σημείο που θα γινόταν η τελετή είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες θαυμαστές, τόσο της νύφης, όσο και της κουμπάρας, που δεν ήταν άλλη από τη μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη!

 

Η Άννα Φόνσου ήταν εντυπωσιακή στο ντελικάτο νυφικό της, δια χειρός Στρογγυλού. Ο κόσμος είχε κυριολεκτικά κατακλύσει το προαύλιο για να δούνε από κοντά τη νεαρή τότε πρωταγωνίστρια με το νυφικό της, αλλά και τη διάσημη κουμπάρα της.

Μιλώνστας στο Down Town για την επεισοδιακή τελετή, είπε: «Είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές. Με κόπο κατάφερα να μη μου σκίσουν το νυφικό. Όρμαγαν στην Αλίκη, της κατέστρεψαν τα μαλλιά. Δεν τελείωσε το μυστήριο και έτσι η πεθερά μου μας πήρε και μας πήγε σε έναν παπά να μας δώσει μία ακόμη ευχή».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από τον πρώτο γάμο της Άννας Φόνσου:

 

Η Άννα Φόνσου έχει κάνει τρεις γάμους. «Ο Κώστας (Παλτόγλου) ήταν πολύ καλός, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κυλούσε όλη μου η ζωή μ’ έναν άντρα. Χωρίσαμε φιλικά και επικοινωνούσαμε τακτικά, μέχρι που έφυγε από τη ζωή. Με το δεύτερο, τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη Νίκο Σοφιανό, παντρευτήκαμε ύστερα από ενάμιση μήνα σχέσης. Είπα “για να θέλει τόσο πολύ να με παντρευτεί, μπορεί και να έχει δίκιο”. […] Ο τρίτος μου άντρας ήταν ο μουσικός Τάκης Μπουγάς. Θεωρητικά ήμουν μεγάλη όταν χωρίσαμε, αλλά δεν θα δείλιαζα ποτέ να χωρίσω από έναν άντρα για να μη μείνω μόνη μου ή επειδή μου έδινε κάποια λεφτά για να ζω» είχε πει για τους άνδρες της ζωής της στο περιοδικό People.