Σάββατο 04 Ιουλίου 2020 -
Μερική συννεφιά

34 °C

Σήμερα, 4. Ιουλίου 2020

Αλλαγές και ακυρώσεις στο Survivor ανακοίνωσε ο ΤανιμανίδηςΤο Survivor για μία ακόμη χρονιά δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Οι ανακοινώσεις του Σάκη Τανιμανίδη κάθε φορά προμηνύουν μεγάλες αλλαγές και ανατροπές και κάτι τέτοιο συνέβη και στο χθεσινό συμβούλιο!

Ο παρουσιαστής μίλησε στους παίκτες των δύο ομάδων σχετικά με το πρωτάθλημα που πραγματοποιείται παράλληλα, με τους παίκτες από την Τουρκία και τη Ρουμανία.

Η ανακοίνωση όμως που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία ήταν πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διακόπτεται! «Το συγκεκριμένο τουρνουά ακυρώθηκε. Δεν θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν θα υπάρξει αγώνας ανάμεσα στις τρεις χώρες. Ο λόγος είναι πως είναι αδύνατη η παράλληλη προβολή και στις τρεις χώρες», εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Ωστόσο κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. «Πρέπει όμως να σας πως ότι από την επόμενη εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα. Σε ένα αγώνισμα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Ο μηχανισμός θα είναι διαφορετικός και θα το συζητήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα!», αποκάλυψε χαροποιώντας πολλούς παίκτες.

Δείτε το βίντεο: