Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

Αγριεύει η κόντρα Λιάγκα – Βελόπουλου: «Έλα να μου πεις από κοντά για κολονοσκόπηση και Αλίκη στο Ναυτικό»Σε αγώνα τένις έχει εξελιχθεί η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, με τον έναν να πετάει το μπαλάκι στον άλλο καθημερινά μέσα από τις εκπομπές τους.

Στην πιο πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε προσωπική αναφορά στον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει σκληρή απάντηση μέσα από το Πρωινό.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαρακτηρίζω χυδαίες τις χθεσινές σας αναφορές. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα. Είναι υποτιμητικό και χυδαίο να το λες δημόσια. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι: δεν τους μετράω. Να ένα καλό άλλοθι, βγες σήμερα και πες ότι δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα γιατί έχει ομοφυλόφιλους».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Θεωρώ χυδαία την αναφορά να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες, δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια. Με προτρέπεις να πάω να κάνω κολονοσκόπηση για να δω αν είμαι άντρας ή γυναίκα; Το λες σε πατέρα δύο παιδιών; Αλήθεια τώρα;

Να σας ενημερώσω ότι έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω».

 
«Ακόμα και τώρα που με βρίζεις χυδαία, εγώ σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.