Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

μαζικη



Καλαμάτα: Μαζική δηλητηρίαση από γουρουνοπούλα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν 15 άνθρωποι μετά από έξοδο για φαγητό σε ταβέρνα της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα 15 άνθρωποι στην Καλαμάτα έπαθαν μαζική δηλητηρίαση και οι 13 από αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο, καθώς κατανάλωσαν γουρουνοπούλα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και λίγη ώρα μετά άρχισαν να έχουν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.



Φθιώτιδα: Μαζική δολοφονία σκυλιών

Μακάβριο ήταν το θέαμα που αντίκρυσαν κάτοικοι του οικισμού Μαρίνι στη Στυλίδα το πρωί της Παρασκευής.

Τέσσερα σκυλιά κείτονταν νεκρά λόγω δηλητηρίασης από φόλα.

Οι αφροί στο στόμα από τα άψυχα τετράποδα μαρτυρούσαν ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν χτυπήσει με τον ύπουλο τρόπο της φόλας αδιαφορώντας αν δηλητηρίαζαν δεσποζόμενα ή αδέσποτα σκυλιά.



Μαζική καταδίκη για την άγρια επίθεση των χρυσαυγιτών σε γυναίκες δικηγόρους

Μαζική είναι η καταδίκη για την τραμπούκικη επίθεση ομάδας χρυσαυγιτών σε γυναίκες δικηγόρους, που σχετίζονται με την δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο δικηγορικός σύλλογος με ανακοίνωσή του καλεί την πολιτεία να λάβει μέτρα για να προστατεύσει τους δικηγόρους.



Μαζική τροφική δηλητηρίαση στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο - Στο νοσοκομείο 35 πρόσφυγες (Βίντεο)

Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου, δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στον καταυλισμό της Σούδας, έπειτα από κατανάλωση μερίδας κοτόπουλου το μεσημέρι της Τρίτης.



Μαζική δηλητηρίαση 300 και πλέον παιδιών σε σχολεία της Γαλλίας

Τριακόσια και πλέον παιδιά, ηλικίας από 3 μέχρι και 12 ετών, σε 41 σχολεία της πόλης Ρουέν έπεσαν θύματα μαζικής τροφικής δηλητηρίασης, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας.



Μαζική απόδραση σε μια ακόμα εξέγερση σε φυλακή της Βραζιλίας

Εξήντα δύο κρατούμενοι αναζητούνται στη Βραζιλία μετά την απόδρασή τους σε μία ακόμα εξέγερση σε φυλακή της χώρας. 

Το επεισόδιο ξέσπασε σε σωφρονιστικό κατάστημα στο Σάο Πάολο, στο οποίο τα μέτρα ασφαλείας είναι χαλαρά και δίνονται συχνές άδειες στους έγκλειστους.