Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

μάρδας



Νέα αποκάλυψη! Μάρδας, Φωτάκης, Σγουρίδης είχαν εισπράξει επίδομα ενοικίου - Τι ανταπαντούν

Σε ντόμινο εξελίσσεται η υπόθεση της χορήγησης επιδόματος στέγης σε εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, καθώς μετά την έξοδο από την κυβέρνηση της Ράνιας Αντωνοπούλου και του συζύγου της, υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, αποκαλύπτεται πως είχε εισπράξει το επίδομα και ο Δημήτρης Μάρδας. 



Μάρδας: Η διαπραγμάτευση θα κλείσει

«Η διαπραγμάτευση θα κλείσει, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να απαλλαγούμε από όλη αυτή τη διαδικασία αυτού του διαχειριστικού οίστρου που έχει οδηγήσει την Ελλάδα, εδώ που την έχει οδηγήσει» τονίζει σε σημερινή συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Βιέννη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος συμμετέχει στο Διεθνές Συμπόσιο για την ελληνική κρίση που διο



Μάρδας: Όταν τρέχει η διαπραγμάτευση όλοι πρέπει να είμαστε φειδωλοί

Ο βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας τάχθηκε κατά των εκλογών ή δημοψηφίσματος , μιλώντας στο ραδιόφωνο σταθμό North 98, αλλά, αντίθετα αν υπάρξει σχετική εισήγηση τότε δεν θα πρέπει να αφορίσουμε τις συνεργασίες με τα άλλα κόμματα, όπως τόνισε, στο πλαίσιο και του εκλογικού συστήματος.



Το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Μάρδα - Συντετριμμένη η Τάνια Τρύπη (Φωτό)

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο κοιμητήριο Παπάγου για να αποχαιρετίσουν τον Αλέξη Μάρδα που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή.

Ανάμεσά τους συντετριμμένη η πρώην σύζυγός του και ηθοποιός Τάνια Τρύπη μαζί με την κόρη τους Μαρίνα, η Βάνα Μπάρμπα, και ο Δημήτρης Αρβανίτης.



Μάρδας: Έχουμε αποκτήσει αρκετούς συμμάχους στο ζήτημα του χρέους

Έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε αρκετούς συμμάχους στο ζήτημα της ρύθμισης του χρέους, επισήμανε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Εμείς κινούμαστε στο πλαίσιο των συμφωνιών, και η άλλη πλευρά πρέπει να κινηθεί στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχουν γίνει» πρόσθεσε.



Συνομιλίες Μάρδα με αξιωματούχους χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας

Στην υπουργική σύνοδο ΕΕ και της Ένωσης Κρατών Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), που πραγματοποιείται στη Μπακόνγκ, συμμετέχει σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.