Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Νόστιμη συνταγή για γιουβαρλάκια



Υλικά:
2 φλιτζ. ρύζι
3 κ.σ. βούτυρο
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
2 λεμόνια
δυόσμο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία:
Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί και πλάθετε τα γιουβαρλάκια. Τα αλευρώνετε και τα βάζετε όλα μαζί σε ένα βαθύ ταψί. Καίτε το βούτυρο σε τηγανάκι και περιχύνετε με αυτό τα γιουβαρλάκια. Ρίχνετε κατόπιν λίγο νερό μαζί με το ζουμί των λεμονιών και τα ψήνετε στον φούρνο. Τα αφήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.