Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μοσχαρίσια τηγανιά..



Υλικά

400γρ. μοσχάρι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
1κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
1κίτρινη πιπέρια, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
1κολοκύθι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
70γρ. bbq sauce
6γρ. σόγια sauce
50ml. κόκκινο κρασί
 Ελαιόλαδο
 Αλάτι
 Πιπέρι
 
Εκτέλεση
 

Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και θωρακίζουμε καλά το μοσχάρι από όλες τις πλευρές.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τις πιπεριές, το κολοκύθι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη bbq sauce και τη σόγια sauce, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε τη μοσχαρίσια τηγανιά ζεστή.

Πηγή: Giorgos Tsoulis