Ζεσταίνουμε σε ένα μπεν μαρίν η στα μικροκύματα το βούτυρο με την κουβερτούρα ύστερα σπάμε σε ένα άλλο μπολ τα αυγά με την ζάχαρη και τα χτυπάμε πολύ καλά.
Όταν είναι έτοιμο το βούτυρο με την κουβερτούρα το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα με τα αυγά και την ζάχαρη και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και τα ανακατεύουμε απαλά.
Στη φόρμα όπου θα ψήσετε το γλυκό βάλτε κάμποσο ηλιέλαιο. Ο φούρνος πρέπει να είναι μισή ώρα αναμμένος στους 250 βαθμούς και το ψήνουμε για 9 με 10 λεπτά. Για να το ξεφορμάρουμε το αφήνουμε να παγώσει καλά .