Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 -

ληξηςΑυτά μην τα φάτε ΠΟΤΕ μετά την ημερομηνία λήξης

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν, ότι μόνο και μόνο επειδή κάτι στο ψυγείο σας έχει περάσει την ημερομηνία λήξης του αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το πετάξετε επιτόπου στα σκουπίδια.

 

Οι τροφές που δεν πρέπει να τρώτε ποτέ μετά την ημερομηνία λήξης!

Kάποιες τροφές δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνονται μετά την ημερομηνία λήξης τους, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Μαλακά τυριά

Η ρικότα, το κατσικίσιο τυρί, τα κρεμώδη και όλα τα μαλακά τυριά είναι επιρρεπή στη μούχλα και τα βακτήρια. Τα μαλακά τυριά διατηρούνται περίπου 1 εβδομάδα στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.

Καρυκεύματα σε βαζάκιΠαραολυμπιακοί αγώνες Ρίο 2016: Φαντασμαγορική η τελετή λήξης (Βίντεο)

Σε ένα κατάμεστο Μαρακανά οι Βραζιλιάνοι παρακολούθησαν την τελετή λήξης των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων, στο Ρίο της Βραζιλίας.

Αθλητές και θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα.«Αντίο» Ρίο, χαίρε Τόκυο 2020: Εντυπωσιακή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων (Φωτό)

Υπό βροχή αλλά χωρίς αυτό να μειώνει το κέφι και να θέτει εκτός προγραμματισμού τη Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ολοκληρώθηκε η 31η κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Εξι τροφές που δεν πρέπει να φάτε μετά την ημερομηνία λήξη

Αρκετοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι δεν είναι αναγκαίο να πετάξετε κάποιο τρόφιμο, μόνο και μόνο επειδή έχει περάσει η ημερομηνία λήξης του, καθώς οι εταιρείες τροφίμων ορίζουν την ημερομηνία λήξης στην συσκευασία λίγες ημέρες ή και λίγες εβδομάδες, νωρίτερα από τη στιγμή που θα χαλάσει.