Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΛΕΥΚΟ ΒΑΝ



Τρόμος στον Καναδά: 10 νεκροί και και 15 τραυματίες από επίθεση 25χρονου με λευκό βαν σε πεζούς

Σοκαρισμένος παραμένει ο Καναδάς από την ηθελημένη κίνηση του οδηγού του λευκού βαν το μεσημέρι της Δευτέρας (τοπική ώρα) να ανέβει σε πεζοδρόμιο και να σαρώσει όποιον πεζό βρήκε στην πορεία του. 



Στο χειρουργείο ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο – Βίντεο από τις κάμερες στην παραλιακή

Ένα λευκό βανάκι, το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα αναζητά η Τροχαία από τις κάμερες στην παραλιακή. Όπως κατέθεσε ο Ηλίας Βρεττός όσο και η οδηγός του αυτοκινήτου, Σοφία Φυρού, αυτό ήταν το όχημα που τους “έκλεισε” και προκάλεσε το τροχαίο.



Τρόμος στα Μάλλια: Ανάστατοι οι κάτοικοι με το λευκό βαν που πλησιάζει μικρά παιδιά - Το κόλπο των επίδοξων απαγωγέων - ΒΙΝΤΕΟ

Φόβο και αγωνία έχουν προκαλέσει στους κατοίκους των Μαλίων οι αλλεπάλληλες αναφορές για τις κινήσεις δυο ανδρών που φέρονται να πλησιάζουν μικρά παιδιά και με δόλωμα ένα σκυλάκι προσπαθούν να τα πείσουν να μπουν στο αυτοκίνητο τους.

 



Διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: Αυτά είναι τα όπλα των τζιχαντιστών (φώτο)

Φωτογραφίες από το λευκό βαν αλλά και τα μαχαίρια και τις βόμβες μολότοφ με τις οποίες ήταν οπλισμένοι οι τρεις τζιχαντιστές που αιματοκύλισαν το Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία μετά την αποκάλυψη ότι οι τρεις τρομοκράτες σχεδίαζαν να νοικιάσουν ένα φορτηγό βάρους 7,5 τόνων για να κάνουν μια επίθεση όμοια με τη Νίκαια.



Λονδίνο: Νέο συγκλονιστικό βίντεο με πιθανή σύλληψη

Ένα βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα με αστυνομικούς να έχουν παρατεταγμένα τα όπλα τους σε έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν ακολούθησε σύλληψη.

 



Χάος στο Λονδίνο:Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς.